IT'S RANDOM ME :\

in the process of becoming a good muslim,a good daughter,a good sister,a good student,a good girl and a good people :)

Monday, 6 June 2011

sibudak HOT :D

HOT duh!! sumpah HOT :) hahaha...actually budak HOT ny member sekelas aku.aku kenal dia last year tapi mula close this year la.dia ny kalau tgk dari fizikal mmg HOT tapi dari segi mental mmg @#$%* a.k.a genius!dlm ramai2 member aku,dia la yg paling annoying.paling selalu tak sependapat n tak sehaluan dgn aku.bila aku ckp A,dia ckp Z,bila aku cakap pandai,dia pulak ckp budus,bila aku setuju,dia dgn rakusnya tidak pernah akan setuju punya!tapi aku admit dia mmg pandai.nk kata dia study hard,aku tak nampak plak maybe dia study hard kt uma kot.setiap kali exam,result dia mesti bagus.sometimes aku dgn ikhlasnya nk ucap congrats kt dia tapi tak terkeluar pun ayat tu.so,ckp dlm ati jela.bangga duh dpt kawan mcm tu,korg ada??takda!aku ada:)
sibudak HOT ny mmg baik ah sejujurnya!dia suka tolong cikgu,tolong kawan2 dia n rajin melakukan hobi hebatnya iaitu tidur!mamat ny hebat english,kadang2 aku teringin nk study english dgn dia tapi entah,rasa tak sanggup+takut+malu.sampai bila ea??Tuhan sajalah yg tahu:)why aku ckp dia HOT??sbbnya da mmg dia dilahirkan HOT la dher!dia bole dicampak dalam kategori MR.RIGHT gak la.tak pun kategori menantu pilihan!perfect la katakan... no no no,,half perfect!!nanti dia baca expand plak dia.tapi aku sorg je yg tahu dia mmg ada sakit.until now tak dpt dikesan apa penyakit dia yg sebenarnya.tapi mengikut kehebatan aku,aku rasa dia mengalami pendarahan dibahagian otak yg sgt kronik sehingga menyebabkan dia tidak normal seperti org lain.antara simptomnya adalah setiap ayat yg keluar dari mulut dia mmg bisa,setiap perkara yg dia lakukan mmg menyakitkan mata n setiap lawak yg dia buat mmg di luar kawalan nafsu!mungkin gak tu mmg sifat semulajadi budak HOT kot.lalalalalalalala


korg nk tahu sape ke sibudak HOT tu??ala,nty ramai plak admire dgn dia ny...takpalah!nah...



akmal yg mmg HOT  =)
sorry wey!entry ny atas dasar admire^^

2 comments:

  1. Nak kenakan aku ke?? L :O L

    ReplyDelete
  2. kau rasa??ikhlas kot :)trully sincere la wey!

    ReplyDelete